Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Κάνουν σεξ με αγνώστους κι αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ καθώς τους φέρνει καλή τύχη...

Γνωρίστε το «βουνό του σeξ», με το οποίο σχετίζεται μια παράδοση του 16ου αιώνα, που υπόσχεται τύχη, αρκεί οι πιστοί να έρθουν σε σeξουαλική επαφή με άγνωστους. Μάλιστα, όπως λέει το έθιμο, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει σeξ 7 διαδοχικές φορές, κάθε 35 μέρες, προκειμένου το τελετουργικό να έχει αποτέλεσμα.
Το Gungung Kemenous, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, βρίσκεται στην Ινδονησία και είναι κυρίως γνωστό λόγω του περίεργου αυτού τελετουργικού. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του SBS, Patrick Abboud, που επισκέφθηκε το μέρος, ανακάλυψε ότι είναι διαρκώς γεμάτο, φτάνοντας μάλιστα και τα 8.000 άτομα τη βραδιά.
Ο λόγος που όλα εκτυλίσσονται στο συγκεκριμένο βουνό, είναι ότι, σύμφωνα με την ιστορία, τον 16ο αιώνα ένας νεαρός πρίγκιπας της Ινδονησίας ερωτεύτηκε τη μητριά του και ανέβηκαν στο Gungung, προκειμένου να έρθουν σε εpωτική επαφή. Την ώρα όμως που αυτό γινόταν, τους έπιασαν και τους σκότωσαν. Έτσι ποτέ δεν ολοκλήρωσαν τη σeξουαλική πράξη και πιστεύεται ότι όσοι το κάνουν εκεί θα έχουν καλή τύχη, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει και ένας ναός.
Την παράδοση ακολουθούν άντρες και γυναίκες, από πολιτικούς και νοικοκυρές, μέχρι
ιεpόδουλες και αξιωματικούς. Πλέον το μέρος αποτελεί τουριστική ατραξιόν, καθώς όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που θα ήθελαν να δοκιμάσουν μια τέτοια εμπειρία, με αποτέλεσμα οι ντόπιοι να χρεώνουν τους επισκέπτες, ενώ το μέρος είναι και χρυσωρυχείο για τις ιεpόδουλες, δεδομένου ότι οι περισσότεροι που πηγαίνουν εκεί είναι άντρες.
Το βουνό του σeξ: Εδώ ο κόσμος κάνει σeξ με αγνώστους για καλή τύχη (pics)