Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ten Ten σαν όπως λέμε Δέκα στο Δέκα;;;;; Έρχεται.....!

Κλείστε έγκαιρα θέση στην όμορφη και φιλόξενη αθλητική γιορτή
Μετρήστε αντίστροφα και κλείστε έγκαιρα θέση στην όμορφη και φιλόξενη  αθλητική γιορτή, στον 3ο αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία “Ten – Τen Run” (Δέκα στο Δέκα), καθώς και στον παιδικό αγώνα 1χλμ., στο Μοσχοχώρι του Δ. Κατερίνης, Ν. Πιερίας, που  διοργανώνουν την Κυριακή 03 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου.
Ο αγώνας διεξάγεται με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’. Το Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης βρίσκεται στο 10ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας. Μέχρι το 1962 ονομαζόταν «Δέκα», καθώς απέχει 10 χλμ. από την πόλη της Κατερίνης.
Με φόντο τον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη, οι δρομείς σ’ όλη τη διαδρομή του αγώνα διανύουν το μοναδικής θέας, πλούσιο φυσικό τοπίο της περιοχής.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018. Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται μέσω της φόρμας εγγραφής στο επισυναπτόμενο link: