Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Θέλει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο Φέργκιουσον!

Πολύ κοντά στην επίτευξη του ονείρου που έχει κάθε νεαρός ποδοσφαιριστής, βρίσκεται ο δικός μας Κατερινιώτης Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Εφόσον αληθεύει το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Sun», ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και δεν αποκλείεται από τον ερχόμενο Ιανουάριο, να ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Παπαδόπουλος αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της Εσπανιόλ, ωστόσο ο έμπειρος προπονητής είναι έτοιμος να δαπανήσει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο «Ολντ Τράφορντ».
«Έτοιμος να δώσει 3 εκατομμύρια λίρες, τον Ιανουάριο, για τον Έλληνα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, είναι ο Αλεξ Φέργκιουσον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, ενώ ο συντάκτης προσθέτει: «Οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο 16χρονος παίκτης -που αποτελεί στόχο της Εσπανιόλ- κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου ποδοσφαιριστή που αγωνίσθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τον Ολυμπιακό υπάρχει ρήτρα 6 εκατ. ευρώ.