Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Για τους τρίτεκνους τι λέγανε;
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : Καλά, αυτό είναι μία άλλη ιστορία πονεμένη.
Ακούστε λοιπόν κύριοι, γιατί θέλω να είμαι ακριβοδίκαιος, ποιο είναι το πρόβλημα, πού πάνε τα χρήματα του ελληνικού λαού. Ακούστε τι έγινε για να καταλάβετε.
Να σας θυμίσω μόνο ένα πρόγραμμα. Ακούστε λοιπόν τι κάνατε. Τα ξέρετε τα οπλικά συστήματα OSA; Μας τα έδιναν τζάμπα οι Γερμανοί όταν έπεσε το τείχος και δεν πήραμε ούτε ένα. Αργότερα έδιναν εκατό στον κ. Βαρβιτσιώτη, αλλά αυτός πήρε μόνο τριάντα, γιατί ήταν παλιά. Δύο χρόνια μετά δεν δέχτηκε άλλα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και καλά έκανε. Έλα όμως, που το 1997 οι Ρώσοι μας πούλησαν έναντι 60.000.000 δολαρίων τριάντα παλιά. Μας τα έδιναν τζάμπα και δεν τα πήραμε. Τα πληρώσαμε κύριοι από το χρήμα του ελληνικού λαού .
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΣ: Πότε έγινε αυτό;
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό έγινε το 1997. OSA λέγεται το οπλικό σύστημα.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΣ: Είναι δέκα χρόνια τώρα.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Γιατί πλήρωσε κανένας κύριε συνάδελφε; Και το λέτε; Τα 60.000.000 δολάρια είναι δικά σας λεφτά ή δικά μου; Του ελληνικού λαού είναι. Αυτό είναι που ξεχνάτε.
Να σας πω πόσα παίρνει ο Χατζηεμμανουήλ; Παίρνει 500.000 ευρώ το χρόνο. Να σας πω πόσα παίρνει ο κ. Παπαθανασόπουλος; Παίρνει 200.000 ευρώ. Να σας πω πόσα παίρνει ο κ. Αλιφιεράκης; Παίρνει 170.000 ευρώ το χρόνο. Να σας πω πόσα παίρνει ο κ. Παναγίας; Παίρνει 120.000 ευρώ το χρόνο. Να σας πω πόσα πήρε ο κ. Τομάρας; Πήρε 1.500.000 ευρώ αποζημίωση από τον ΟΠΑΠ που είναι χρήματα του ελληνικού λαού. Θέλετε να σας πω και άλλα; Στον Ο.Τ.Ε. πήρε 580.000 ευρώ ο κ. Βουρλούμης. Τι μου λέτε εμένα για κρίση; Η κρίση είναι για το λαό, όχι για τα golden boys και τους άλλους τυχάρπαστους που μαζέψατε από εδώ και από εκεί για να τους κάνετε διευθυντές και Πρόεδρους σε Δ.Ε.Κ.Ο. Εάν κάποιος τα αμφισβητεί, εδώ είναι τα νούμερα.