Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Κάθε Παρασκευή, στις 10, στον ΑΘΗΝΑ 9.84




Για αρκετούς, η σύμπραξη του Δημήτρη Κωνσταντάρα με τον Κίμωνα Κουλούρη σε μια ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "Δύο και να καίνε!!!" στοιχειοθετεί την ύπαρξη ενός "παράξενου ζευγαριού".
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για δυο πολυ γνωστούς ανθρώπους, από δυο διαφορετικούς πολιτικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους,που μπορεί να τους χωρίζουν πολλά αλλά τους συνδέει η αγάπη τους και η αφοσίωσή τους στην Αθήνα και στην Αλήθεια.
Είναι συγκρουσιακές προσωπικότητες. Λένε τη γνώμη τους, ανοιχτά και ειλικρινά, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Η ειλικρίνειά τους αυτή, τους έχει στοιχίσει πολιτικά. Αλλά είναι κάτι που δεν αλλάζει.Και τους φέρνει κοντά, την ώρα που τόσα άλλα στοιχεία , τους απομακρύνουν.
Μέσα απ΄αυτή τη σχέση, θα συνεργάζοται στον "ελεύθερο αέρα" του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της Αθήνας, του ιστορικού "ΑΘΗΝΑ 9,84", κάθε Π{αρασκευή, 10 με 11 το πρωί.
Για το Δημήτρη Κωνσταντάρα, πρόκειται και για μια επιστροφή στο "πάτριον έδαφος" του 9.84 τον οποίο υπηρέτησε μια ολόκληρη δεκαετία, από το 1987 ως το 1997 αλλά και ένα ακόμη βήμα για την πλήρη επανένταξή του στην ενεργό δημοσιογραφία μετά το "πείραμα" της εισόδου του στην πολιτική το 2004 το οποίο ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να επαναληφθεί.
Επίσημα πλέον αρθρογράφος και Σύμβουλος Έκδοσης της εβδομαδιαίας εφημερίδας "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" αλλά και της εφημερίδας "ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ" της Καβάλας, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας επιστρέφει στη δουλειά του, όχι χωρίς ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ στη διαδικασία της επανένταξης.
Στο "Δύο και να καίνε" Κουλούρης και Κωνσταντάρας, γνώστες του πόλιτικού γίγνεσθαι εκ των έσω, θα προσπαθήσουν να τα λένε ΟΛΑ, χωρίς ωστόσο να υποκύπτουν στην ευκολία του αφορισμού, του εξυπναδικισμού και της φτήνειας.