Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΝΕΤΠ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου στο αίτημα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας για συνάντηση μαζί του, με σκοπό να τεθούν τα ζητήματα του τουρισμού της Πιερίας.

Ο Υπουργός θα δεχθεί στο γραφείο του, τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2009, στις 10 το πρωί, τους Βουλευτές του Νομού, τον Νομάρχη Πιερίας, τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ Πιερίας, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, καθώς και τα μέλη της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα κατατεθούν στον Υπουργό προτάσεις για τη στήριξη του τουρισμού της Πιερίας, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, καθώς και ζητήματα όπως η αύξηση της συμμετοχής του ΕΟΤ στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας, το ζήτημα της αύξησης του προσωπικού στα προξενεία για τη γρήγορη έκδοση βίζας, της αύξησης του προσωπικού στα σύνορα για το μηδενισμό των καθυστερήσεων και τη γρήγορη διέλευση των τουριστών, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών υγιεινής στους συνοριακούς σταθμούς.

Σημειώνεται ότι η Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας έχει θέσει δέκα σημεία ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Πιερίας, με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της διεθνούς οικονομικής κρίσης στον τουρισμό του Νομού.