Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

OI SCORPIONS ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ































Δύο μέρες μετά τη συναυλία τους στην Αθήνα και στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 6 Ιουλίου, οι διάσημοι... Σκορπιοί και o Βασίλης Παπακωνσταντίνου πάνε Λάρισα! Στις 8 Ιουλίου το γήπεδο Αλκαζάρ φιλοξενεί το 2ο Scorpions Festival και η Λάρισα θα ζήσει μια νύχτα, που θα θυμάται...

Το συγκρότημα θρύλος, με περισσότερους από 80 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, θα έρθει για μια μοναδική συναυλία στη Λάρισα, στο πλαίσιο της μίνι περιοδείας του.

Τόσο οι SCORPIONS, που για μια ακόμη χρονιά ψηφίστηκαν ως το πιο αγαπητό συγκρότημα στο ελληνικό κοινό, όσο και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, δηλώνουν πανέτοιμοι να ταρακουνήσουν αλλά και να συγκινήσουν τους χιλιάδες θαυμαστές τους, ξυπνώντας αναμνήσεις από τα εφηβικά μας χρόνια μέχρι σήμερα.



Την σκυτάλη παίρνει πρώτος ο πιο διάσημος Έλληνας «ροκάς», ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μεγάλος αγαπημένος του ελληνικού κοινού, που γιορτάζει φέτος 35 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Σε μια αναδρομή στη μακρά πορεία του, ο Βασίλης θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που τόσο αγαπήσαμε.

Και αμέσως μετά οι Scorpions, σε ένα δίωρο μουσικό παραλήρημα, θα ερμηνεύσουν αξέχαστες επιτυχίες όπως Still loving you, Holiday, Rock you like a hurricane, Wind of change, No one like you και πολλές άλλες!

Στις 8 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λάρισα. Οι Scorpions και ο Βασίλης θα είναι εκεί και δε θα λείψει κανείς!