Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ

































ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ



Κατερίνη 8 Ιουλίου 2009

Προς
κ.Φάνη Πάλλη-Πετραλιά
Υπουργό Απασχόλησης
και Κοινωνικής Προστασίας
Κοινοποίηση:
Παπαθανασίου Κωνσταντίνο
Διοικητή Ο.Α.Ε.Ε.


ΘΕΜΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ


Κύρια Υπουργέ,
Έχοντας υπόψη την από 6 Ιουνίου επιστολή που προς εσάς των διοικητικών συμβουλίων των Σωματείων Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-Ο.Α.Ε.Ε. Ν.Πιερίας, της Ένωσης Συνταξιούχων ΤΑΕ-Ο.Α.Ε.Ε. Ν.Πιερίας και του Σωματείο Συνταξιούχων Αυτοκινητιστών Πιερίας, με την οποία ζητούν την επαναφορά των ασφαλισμένων από τον κλάδο υγείας του Ο.Α.Ε.Ε. στον κλάδο υγείας του Ι.Κ.Α. που έγινε σε εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος, θα ήθελα να επισημάνω πως συμμερίζομαι απόλυτα το δίκαιο του αιτήματος τους για τους παρακάτω βάσιμους και πραγματικούς λόγους:



1.Η εφαρμογή του πιλοτικού αυτού προγράμματος έγινε μόνο για τους συνταξιούχους των παραπάνω σωματείων της Πιερίας, δημιουργώντας πλείστα προβλήματα τόσο στην έναρξή του όσο και σήμερα.
2.Δεν απολαμβάνουν των ίδιων προνομίων που έχουν οι συνταξιούχοι του ίδιου Ασφαλιστικού Φορέα δηλαδή του Ο.Α.Ε.Ε. στους υπόλοιπους νομούς της χώρας.
3.Η αποδοχή της εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος από τα Σωματεία έτσι όπως εκφράστηκε και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία τους βασίζονταν σε μια σειρά προαπαιτουμένων που δεν ικανοποιήθηκαν.
Ελπίζοντας στην άμεση ανταπόκρισή σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Κώστας Κουκοδήμος

Βουλευτής Ν.Πιερίας