Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΑΝΤΙΟ" ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠ



























Απόψε, στις 6 περίπου το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) οι θαυμαστές του Michael Jackson θα αποχαιρετήσουν για πάντα τον ''βασιλιά της ποπ'' στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του στο στάδιο Staples Center. Αναμένεται να επικρατήσει το αδιαχώρητο. Η κηδεία του θα γίνει νωρίτερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο σε νεκροταφείο του Λος Άντζελες.

Συνολικά περίπου 20.000 θεατές θα παρακολουθήσουν την ειδική τελετή στο Staples Center, ενώ άλλοι 6.500 θαυμαστές του θα την δουν σε ταυτόχρονη μετάδοση από το γειτονικό Nokia Theatre. 11.500 funs κατάφεραν να εξασφαλίσουν, κατόπιν κλήρωσης, το μαγικό χαρτάκι, που θα τους επιτρέψει την είσοδο στο στάδιο.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια με την αστυνομία να κάνει έκκληση σε όσους δεν έχουν εισιτήριο να παραμείνουν στο σπίτι τους και να δουν την τελετή από την τηλεόραση. Η περιοχή γύρω από το στάδιο θα μοιάζει με απαγορευμένη ζώνη για όσους θελήσουν να προσέλθουν άνευ εισιτηρίου και του ειδικού βραχιολιού.

Τίποτα όμως δε μοιάζει ικανό να σταματήσει τη λαοθάλασσα των πιστών του Jackson, που αναμένεται να δώσουν το παρών και πιθανότατα να ξεπεράσουν τις 700.000.

Την ίδια στιγμή τα δελτία ελευθέρας εισόδου πουλιούνται στην μαύρη αγορά μέχρι και 15.000 ευρώ! Το Ebay όμως έσπευσε να κατεβάσει από το site του άρον άρον τις εν λόγω... προσφορές.

Το τι ακριβώς θα παρακολουθήσουν οι θεατές στο Staples Center δεν έχει εντελώς διευκρινιστεί. Ο παραγωγός των Grammy, Ken Ehrlich, έσπευσε να επισημάνει ότι ''δεν πρόκειται ούτε για αφιέρωμα, ούτε για show. Θα είναι μία τελετή στη μνήμη του, που θα σέβεται την αξιοπρέπεια του ίδιου και της οικογένειάς του.'' Ωστόσο σημείωσε ότι ''η τελετή θα έχει κάποια στοιχεία perfomance''.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες, που δημοσιεύονται στο TMZ (το πρώτο site που μετέδωσε τον θάνατο του Jackson) θέλουν την Mariah Carey να ερμηνεύει την επιτυχία των Jackson Five ''Ι' ll be there'' επί σκηνής του σταδίου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σορός του Jackson δεν θα βρίσκεται στο στάδιο. Θα έχει προηγηθεί ιδιωτική κηδεία, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, στο νεκροταφείο Forest Lawn του Λος Άντζελες. Ακόμα όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από την οικογένειά του εάν ο Jackson θα ταφεί στο συγκεκριμένο νεκροταφείο ή κάπου άλλου.

Το ''παρών'' στην τελετή στο Staples Center αναμένεται να δώσουν πληθώρα διασημοτήτων, ανάμεσά τους star της διεθνούς μουσικής σκηνής, του Hollywood, αλλά και – σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες – και ο πρόεδρος Ομπάμα.