Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Ο πιο σέξι πολιτικός

Ο 37χρονος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, μέλος του συντηρητικού κόμματος και θεωρούμενος ως ανερχόμενος αστέρας στο πολιτικό στερέωμα της χώρας, ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι πολιτικός σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο γυναικείο περιοδικό Laviva.

Ο αριστοκρατικής καταγωγής Καρλ Τέοντορ τσου Γκούντεμπεργκ, από την Βαυαρία, με τα καλοχτενισμένα πάντα μαλλιά και το γοητευτικό χαμόγελο, θεωρείται ως ο πιο σέξι πολιτικός της Γερμανίας σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης που διεξήχθη από το ινστιτούτο Gewis του Αμβούργου για το γυναικείο περιοδικό Laviva.

Ο Τσου Γκούντεμπεργκ, μέλος του κόμματος της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CSU) της Αγκελα Μέρκελ , ήταν σχεδόν άγνωστος στο ευρύ κοινό όταν ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών στις 10 Φεβρουαρίου 2009.

Έκτοτε έχει εφαρμόσει μια πολιτική που στοχεύει σε ΤέλοςφόρμαςΑρχήφόρμαςειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, τα οποία θα συμβάλουν στην τόνωση της κατανάλωσης και την απόσυρση των επικίνδυνων περιουσιακών στοιχείων από τους ισολογισμούς των τραπεζών. Έχει επίσης αναπτύξει μια εξαιρετικά επικοινωνιακή πολιτική.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και ποζάρει πολύ εύκολα στους φωτογράφους συνήθως συνοδευόμενος από τη σύζυγό του φράου φον Μπίσμαρκ-Σένχαουζεν.