Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Η Beyonce έρχεται στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά η Beyonce έρχεται στην Ελλάδα για να δώσει μία μοναδική συναυλία στις 8 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ντίβα της παγκόσμιας pop και R&B σκηνής θα εμφανιστεί στο αθηναϊκό κοινό, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «I Am... Tour».

Όλα δείχνουν ότι οι Έλληνες θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Beyonce να περνά μέσα από το κοινό στην αρένα, αφού στα στάδιο θα δημιουργηθούν για τις ανάγκες του show τρεις πασαρέλες.

Την εντυπωσιακή pop star με τις διάσημες… καμπύλες και την εκπληκτική κίνηση, που το περιοδικό Billboard ανέδειξε ως Γυναίκα της Χρονιάς, θα συνοδεύει ένα επιτελείο 80 ατόμων, μακιγιέρ, στυλίστες, χορευτές, τεχνικοί, φωτιστές και φυσικά η μπάντα της Suga Mamma.

Στο ΟΑΚΑ θα στηθούν τρία καμαρίνια για να φιλοξενήσουν τη Beyonce, αφού στο ένα πρόκειται να ντυθεί, στο άλλο να βαφτεί και στο τρίτο να δεχτεί τους φίλους της, ενώ το μενού που έχει ζητηθεί από τους συνεργάτες της περιλαμβάνει βραστά λαχανικά, σαλάτες, light εδέσματα και μεταλλικό νερό.

Ακόμα αναζητείται ο Έλληνας καλλιτέχνης, που θα κάνει support. Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Δέσποινας Βανδή – προφανώς επειδή τη Beyonce φέρνει στην Ελλάδα η Eleven Concerts του Ντέμη Νικολαϊδη -, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.