Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟΣ Ο Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ






















Την προσχώρησή του στο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κωνσταντάρας. Γ. Καρατζαφέρης: Μαζί με τον κ. Κωνσταντάρα είναι και άλλη μία ομάδα βουλευτών προς ένταξη στο ΛΑΟ.Σ.. «Να περιμένετε κι άλλες εκπλήξεις», σημείωσε με νόημα.


Την προσχώρησή του στο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γ. Γαρουφαλιάς, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά ο κ. Γαρουφαλιάς σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να δηλώσω απερίφραστα την συμμετοχή μου στις δυνάμεις του ΛΑ.Ο.Σ για το νομό της Λάρισας. Θα δώσουμε την μάχη, βοηθώντας τον Πρόεδρό μας, τον αγαπημένο μου φίλο από τα κοινοβουλευτικά χρόνια από το 1996 που συνυπηρετήσαμε στην παράταξη της εποχής και σημερινό πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, την κοινωνία, τους πολίτες, τις αγωνίες τους, τις αναζητήσεις τους, να δώσουμε μια ασφάλεια στον πολίτη, που την έχει τόσο ανάγκη από τους πολιτικούς και από την καθημερινή του διαβίωση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει».

«Χαίρομαι που συστρατεύεται μαζί μας σε αυτόν τον τίμιο και καλό αγώνα, και προσωπικότητες σαν τον κ. Γαρουφαλιά τις χρειαζόμαστε» ανέφερε μεταξύ άλλων από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης.