Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..!!!

Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτα, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο

Μας το έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Πιερία Αντώνης Νταγλιούδης και το δημοσιεύουμε, ως έχει. Έτσι … για χαλάρωμα.

Επιθυμούνε να συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε

«- Παρακαλώ;
- Ναι γεια σας. Είστε ο κύριος Αντώνης Νταγλιούδης; (Γυναικεία συμπαθητική η φωνή).
- Ναι, ο ίδιος.
- Τηλεφωνώ εκ μέρους του κυρίου Κωνσταντόπουλου του βουλευτή. Ο κ. Κωνσταντόπουλος σας ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα στήριξή σας και σας δηλώνει ότι επιθυμεί να τον στηρίξετε και πάλι στις εκλογές.
- Συγνώμη αλλά … είμαι  υποψήφιος βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ και… δυσκολεύομαι να ... συνεχίσω να τον στηρίζω.
- Αχ ναι; Μα πώς; Αφού έχω εδώ αυτό το τηλέφωνο .. Συγνώμη. Καλή επιτυχία.
- Επίσης καλή επιτυχία, ευχαριστώ…
Είναι από τα λιγότερο αστεία και ευτράπελα που συμβαίνουν στις μέρες μας. Το ίδιο βεβαίως με τον ένα ή άλλο τρόπο κάνουν όλοι οι υποψήφιοι του δικομματισμού. Τηλέφωνα, επιμονή στους παππούδες και γιαγιάδες, λίστες για εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια, μεταξωτές γραβάτες, εκατομμύρια χειραψίες, υποσχέσεις αγώνα για την Πιερία κ.λ.π.
Θυμάμαι τώρα μάλιστα ότι, λίγες μέρες πριν από τις προηγούμενες εκλογές, ένας σύλλογος γονέων και κηδεμόνων της Σφενδάμης, με ανακοίνωση στις εφημερίδες, ευχαριστούσε τον κ. Κωνσταντόπουλο για την οικονομική ενίσχυσή του. Τέτοια θα γίνουν και τώρα κατά κόρον.  Εξ άλλου, λόγω των δημοσκοπήσεων, ανακοινώθηκε ότι δεκάδες χιλιάδες πολίτες συρρέουν για να εγγραφούν στο ΠΑΣΟΚ. Εκτός ίσως από ελάχιστους, όλοι τους σχεδόν προσδοκούν βόλεμα, ‘βοήθεια’ και ρουσφέτια.
Δυστυχώς λοιπόν ξαναγυρνάμε δεκαετίες πριν. Πλήρης έλλειψη σοβαρότητας και πολιτικής ευθύνης, σύγχρονοι κοτσαμπάσιδες. Για γέλια και για κλάματα συγχρόνως.
Και για την ουσία, για τον Νομό μας κουβέντα. Για το ξεπούλημα των Αλυκών, για τα Διόδια, για το Νοσοκομείο και για τόσα άλλα, ησυχία και σιωπή…
- Ασ’ τα αυτά τώρα, εδώ έχουμε εκλογές!»
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ"