Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΚΑΓΙΑ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Η Βίκυ Καγιά μετά τον “Πρωινό Καφέ” βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά άναψε τα αίματα στην ελληνική τηλεόραση, με το τρέιλερ του Ant1 για τη νέα εκπομπή “Next top model”. Το concept της διαφήμισης δείχνει την ξανθιά παρουσιάστρια, με βραδινό φόρεμα με τα χρώματα και τα σχέδια της ελληνικής σημαίας. Κάποια στιγμή στο πλάνο εμφανίζεται μια κοπέλα – που υποτίθεται θέλει να της πάρει τη θέση στο μόντελινγκ – και της “σκίζει” το συνολάκι!

Το τρέιλερ έγινε θέμα συζήτησης και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις περισσότερες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ενώ σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς γνωστούς σκηνοθέτες.
Από την άλλη πλευρά, οι υπεύθυνοι του σταθμού του Αμαρουσίου, παρά τις σκληρές κριτικές δεν σκέφτονται να αποσύρουν το συγκεκριμένο τρέιλερ. Ωστόσο η Κατερίνα Γκαγκάκη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, εξήγησε πως το φόρεμα δεν έχει ούτε σταυρό, ούτε οι γραμμές είναι του ίδιου πάχους και ότι η ιδέα του concept ήταν τα χρώματα της Ελλάδας.
Να θυμίσουμε ότι η Βίκυ Καγιά, πριν μερικά χρόνια είχε σχολιαστεί αρνητικά για παρόμοιο γεγονός στην ταινία “Σειρήνες στο Αιγαίο”, καθώς εμφανίστηκε φορώντας παρεό την ελληνική σημαία.