Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Αναγκαίες οι έγκαιρες προσλήψεις στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης

Την αναγκαιότητα των έγκαιρων προσλήψεων για την εύρυθμη λειτουργία του νέου νοσοκομείου Κατερίνης έστειλε η βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Στην επιστολή της η κ. Μίχου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Τον Σεπτέμβριο του 2009 εγκαινιάστηκε το νέο Νοσοκομείο Κατερίνης, δυναμικότητας 251 κλινών και όπως ανακοινώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του 2010.

Ο απαιτούμενος, σύγχρονος εξοπλισμός έχει ήδη εγκατασταθεί εντός του Νοσοκομείου το οποίο διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 7 κλινών, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας 5 κλινών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Καρδιολογικής 4 κλινών, καθώς και Τμήμα Βρεφών και Πρόωρων 5 κλινών.

Ωστόσο έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το διοικητή του νοσοκομείου διαπίστωσα ότι δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει τελικά να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο νοσοκομείο στο χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί λόγω της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού...
ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ........
πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
PIERIA-GR Έ ναι ρε αδερφέ μου... θέλουμε νοσηλευτές, θέλουμε γιατρούς, θέλουμε παραϊατρικό προσωπικό, θέλουμε βοηθητικό προσωπικό, αλλά πάνω απ όλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ