Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

«Κοντά στους Αγρότες» άιντε ρε Τσίμπονίδη με τα ...ωραία σου!!!

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ


H εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Ελαιουργείο Τυποποιητήριο Αστέριου Γκριμούρα Ε.Ε. »
Στην εκπομπή παρουσιάζεται η λειτουργία του πλέον σύγχρονου Ελαιουργείου Τυποποιητηρίου του κ. Αστέριου Γκριμούρα, που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στην Σκοτίνα Πιερίας, με συνεντεύξεις των ελαιοπαραγωγών και του ιδίου, που μιλούν στην κάμερα της εκπομπής, καθώς και πως πραγματοποιείται η όλη παραγωγική διαδικασία επεξεργασίας του καρπού της ελιάς και μετατροπής της σε ελαιόλαδο, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλει ο επιχειρηματίας να μυήσει και να εντάξει όσο το δυνατόν περισσότερους παραγωγούς στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση και στα ανεκτίμητα πλεονεκτήματα που αυτή προσφέρει για τους ίδιους.
Φυσικά, ο συνεργάτης της εκπομπής Βασίλης Καπετανάκης Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, δίνει τις πάντοτε πολύ χρήσιμες και ωφέλιμες συμβουλές του αναφορικά με την διατροφική αξία του ελαιολάδου, που παράγεται στην περιοχή μας.