Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΣΙΓΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΟ ...ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ!!!

Νίκησε η πολιτική!
Συνεδρίαση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος...... πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας, μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα ευφορίας για τη νίκη του Κινήματος και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.
Σε ο,τι το εκλογικό αποτέλεσμα ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την άποψη πως στόχος του Κινήματος επετεύχθη και δεν ήταν άλλος από το διαμορφωθεί μια ευρύτερη κοινωνική συμμαχία για την κατάκτηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Αυτή, είπε χαρακτηριστικά, ήταν νίκη της πολιτικής και όχι ήττα μερίδας του ελληνικού λαού. Στόχος μας τώρα, είναι να αποκωδικοοποιήσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα, να δούμε τα όποια λάθη έγιναν στο παρελθόν και να μην τα επανάλαβουμε.
Ο κ. Μαλτζάρης δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Πιερία και τις 3 έδρες που πήρε το ΠΑΣΟΚ αλλά και την σημαντική μείωση της «ψαλίδας» κατά 10 ποσοστιαίες σχεδόν μονάδες από την Ν.Δ.
ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
PIERIA-GR Γιάννη μου το μαντίλι σου μην το χεις ΛΙΕΡΩΜΕΝΟΥ;;;; Προσέξτε εκεί στο ΠΑΣΟΚ ειδικά της Πιερίας να μην σκίσετε τα καλσόν σας... γιατί ΜΟΝΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗ- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΜΙΧΟΥ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ... ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ... ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΔΙΟΔΙΑ... ΟΥΤΕ... ΟΥΤΕ... ακόμα...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...