Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Στις τουριστικές εκθέσεις Βιέννης και Στουτγκάρδης συμμετέχει η Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας





Στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Βιέννης και της Στουτγκάρδης συμμετέχει και φέτος η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας.



Με κύριο στόχο την τουριστική προβολή του Νομού Πιερίας στο εξωτερικό, οι εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας θα υποδεχτούν τους επισκέπτες των δύο διεθνών εκθέσεων σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stand, όπου πρόκειται να πραγματοποιήσουν χρήσιμες επαφές με ξένους τουριστικούς φορείς, να ενημερώσουν το κοινό για τα τουριστικά πλεονεκτήματα της Πιερίας και να διανέμουν πλούσιο τουριστικό, έντυπο και ηλεκτρονικό, προωθητικό υλικό.



Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση “Ferien Messe Wien” στη Βιέννη, η κορυφαία τουριστική έκθεση της Αυστρίας, θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιανουαρίου 2010 με τη συμμετοχή πάνω από 800 εκθετών από 70 χώρες.



Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση “CMT Die Urlaubs – Messe” στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 24 Ιανουαρίου 2010. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουριστικό γεγονός όπου συμμετέχουν περίπου 1.400 εκθέτες από 100 χώρες.