Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Στην Τουριστική Έκθεση του Μονάχου F.re.e. συμμετείχε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας

H Πιερία στην Τουριστική Έκθεση του Μονάχου






Στην Τουριστική Έκθεση του Μονάχου F.re.e. συμμετείχε η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής που υλοποιεί για τη φετινή τουριστική περίοδο.
Η έκθεση που διήρκησε από 18-22 Φεβρουαρίου 2010 έδωσε την ευκαιρία στους εκθέτες να προβληθούν στην τουριστική αγορά της Γερμανίας, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες όλη την γκάμα προσφορών για ταξίδια, αναψυχή και διασκέδαση.
Πρόκειται για μια σημαντική έκθεση προβολής ειδικών μορφών τουρισμού στην Νότια Γερμανία, που επισκέφθηκαν περισσότεροι από 100.000 πολίτες, στην οποία η Πιερία έδωσε και στη φετινή διοργάνωση ένα δυναμικό «παρών», προβάλλοντας τους τουριστικούς προορισμούς του Νομού.
Το καλαίσθητο περίπτερο της Ν.Α Πιερίας επισκέφθηκαν χιλιάδες επισκέπτες προκειμένου να ενημερωθούν για τον φυσικό πλούτο του νομού, τα αξιοθέατα καθώς και τις προτάσεις εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρονται στην Πιερία όλο το χρόνο.
Σημαντικές επαφές με παράγοντες του τουρισμού αλλά και με τον Γενικό Διευθυντή του ΕΟΤ στη Γερμανία Ηλία Γαλανό είχε η Πιερική Αντιπροσωπεία, ενώ και ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Παραλίας που εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Συλλόγου Γεώργιος Σαμαράς προσέφερε τα μέγιστα για την προβολή της Πιερίας στη έκθεση σε μία κρίσιμη οικονομική περίοδο.
Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας στην τουριστική έκθεση του Μονάχου εκπροσώπησε ο Αντινομάρχης Αθανάσιος Φωτίου, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Ροδή Χρυσοστόμου και ο υπάλληλος της Νομαρχίας Μίλτος Νικολάου.