Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΣ





Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος και για τους υποψηφίους προέδρους.
Θέλω να πιστεύω ότι η ασχολία μου εδώ και 17 χρόνια με την ΟΝΝΕΔ, από τα οποία τα 10 και πλέον χρόνια διατελώ πρόεδρος της Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης, με καθιστά έναν από τους πλέον αρμόδιους εν ενεργεία ΟΝΝΕΔίτες που μπορούν να εκφράσουν ανοιχτά τη γνώμη τους για τις προσεχής εκλογές.
Στις 18 Απριλίου καλούμαστε όλοι οι νέοι 16 έως 32 ετών ν’ αποφασίσουμε για πρώτη φορά για την τύχη της μεγάλης αυτής οργάνωσης- γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας γι’ αυτό και όποια απόφαση ,δεν πρέπει να παρθεί αψήφιστα από κανέναν μας.
Η διαφορά όλων των υποψηφίων είναι πρώτα απ’ όλα ο τρόπος που προσεγγίζουν το μέλλον της παράταξης, η προσωπικότητα και το πρόγραμμα τους.
Τα κριτήριά μας πρέπει να είναι αυστηρά και ο πήχης να τοποθετηθεί ψηλά.
Πρώτα απ’ όλα θέλουμε έναν πρόεδρο με ήθος, ο οποίος να δρα με μοναδικό γνώμονα το καλό της παράταξης και των νέων. Το ήθος στις μέρες μας εκλείπει από πολλούς, γι’ αυτό και πρέπει να είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του νέου προέδρου.
Επιπλέον θέλουμε έναν πρόεδρο με ξεκάθαρη ιδεολογία. Σαν νέοι πρέπει να αγωνιζόμαστε για το ιδεολογικό μας υπόβαθρο και να μην αφήνουμε κανέναν να μας το «υποδουλώσει» κάνοντας μας να χάσουμε και την αξιοπρέπειά μας.

Κατά τη γνώμη μου, ο νέος πρόεδρος δεν πρέπει να είναι κρατικοδίαιτος, μιας και εμείς οι νέοι πρέπει να μένουμε μακριά από αλαζονικές αντιλήψεις και να παραμένουμε αδιάφθοροι και αγνοί.
Τελικό κριτήριο, αποτελεί η μαχητικότητά του. Το κόμμα μας μετά την ήττα των εθνικών εκλογών χρειάζεται νέους ανθρώπους που να μάχονται με πάθος, με σθένος και με ορμή για να το οδηγήσουν ξανά στον δρόμο προς την κορυφή σε συνεργασία πάντα με τον πρόεδρό μας Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο κάναμε αγώνα από την πρώτη στιγμή για να τον δούμε στην σημερινή θέση, πιστεύοντας τότε όπως και τώρα στις αστείρευτες δυνατότητές του.
Γι’ αυτούς όλους τους λόγους που ανέφερα παραπάνω και με γνώμονα πάνω απ’ όλα το καλό της οργάνωσης, συστρατεύομαι και στηρίζω ανοιχτά την υποψηφιότητα του ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ.

Καλώ όλους τους ΟΝΝΕΔίτες με τους οποίους τόσα χρόνια έχουμε δώσει αγώνες και μάχες για το καλό της παράταξης, καθώς και όλοι οι νέοι που μπήκαν τώρα στους κόλπους της οργάνωσης, να ταχθούν και αυτοί με τη σειρά τους στο πλευρό του Κώστα Χατζή και να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.
Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες που χωρίς επιχειρήματα θέλουν να επισκιάσουν και να καπηλευτούν ως ιδιοκτησία τους το όνομα αλλά και το όραμα μιας νέας ΟΝΝΕΔ. Δεν τους το επιστρέψαμε στις 29 του Νοέμβρη και εκλέξαμε τον πρόεδρο μας Αντώνη Σαμαρά, δεν θα τους το επιτρέψουμε ούτε και τώρα...

ΌΛΟΙ μαζί στις 18 Απριλίου δίνουμε ένα μεγάλο ισχυρό παρών στο μέλλον της ΟΝΝΕΔ.... όλοι μαζί μπορούμε ν’ ανεβάσουμε την ΟΝΝΕΔ ακόμη πιο ψηλά!!

Φίλε Κώστα Χατζή σου εμπιστευόμαστε την τύχη της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων στην Ελλάδα... της ΟΝΝΕΔ μας!!!




Φιλικά,
Μακρίδης Νίκος
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης