Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΘΕΜΑ 9,89» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΜΟ ΒΕΡΥΚΙΟ και ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ

Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ: Κυρία Μπακογιάννη ένα τελευταίο ερώτημα, γιατί δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Ακούγεται παρασκηνιακά ότι το Σαββατοκύριακο κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα αποχωρήσουν από το κόμμα προκειμένου να έρθουν μαζί σας. Ισχύει κάτι τέτοιο, ξέρετε κάτι τέτοιο; Υπάρχει;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Όχι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο, ούτε έχω ακούσει τίποτα τέτοιο. Αυτή τη στιγμή το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλοι είναι να σταματήσουν αυτού του είδους οι κουβέντες τα άγχη και η νευρικότητα η οποία υπάρχει μέσα στα κόμματα και να ασχοληθούμε με τα θέματα του ελληνικού λαού.
Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Δηλαδή η Ντόρα δεν θα κάνει κόμμα;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Αφήστε τι θα κάνω! Είπαμε, ότι κάθε πράγμα στην ώρα του και την ώρα που θα υπάρχει αυτή η προοπτική, θα την μάθει όλος ο κόσμος. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Το όνομα και το σήμα είναι έτοιμο;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Βερύκιε τίποτα δεν είναι αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω πως είναι η ώρα για τέτοια. Σήμερα είναι η ώρα για τη συλλογική μάχη. Να την δώσουμε αυτή τη συλλογική μάχη βρε παιδί μου, η Ελλάδα έχει δυνατότητες, η Ελλάδα έχει αναπτυξιακό κεφάλαιο, η Ελλάδα μπορεί να βγει απ’ αυτή την κρίση. Ε, δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα την οποία έχουμε σήμερα και αυτά τα νούμερα τα οποία έχουμε σήμερα. Μπορούμε να τα φτιάξουμε, εάν το πιστέψουμε κατ’ αρχήν εμείς οι ίδιοι και βγούμε απ’ αυτή την εθνική απογοήτευση.