Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ"

Οι Κατερινιώτες, «διψούν» να μάθουν για όσα συντελούνται στην πόλη τους, έστω κι αν αυτό το ενδιαφέρον περιορίζεται στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Χθες το απόγευμα, οι Φίλοι του Περιβάλλοντος διοργάνωσαν μια αξιόλογη συζήτηση κατά την οποία ακούστηκαν πολλά, χρήσιμα και κολακευτικά σχόλια για την πόλη μας, όπως τουλάχιστον την έχουν δει επιστήμονες που δεν τη ζουν καθημερινά.
Πέρα όμως από τα όσα ακούστηκαν, από τη χθεσινή εκδήλωση βγήκαν και άλλα χρήσιμα συμπεράσματα…
Το ένα είναι, ότι οι Φίλοι του Περιβάλλοντος, απέδειξαν ότι δεν έχουν προκαταλήψεις για κανέναν άρχοντα και καμιά αρχή του τόπου και πως δεν επιθυμούν να «ενημερώσουν» και να «ενημερωθούν» μονόπατα και με δόλο.
Το δεύτερο συμπέρασμα είναι, ότι προφανώς λόγω της προκατάληψης που έχει η δημοτική αρχή Κατερίνης εναντίον του συγκεκριμένου συλλόγου, μποϊκοτάρισε μια εκδήλωση, αφού απουσίαζε «εκκωφαντικά».
Το γεγονός είναι ότι έχασε την ευκαιρία να «εκμεταλλευτεί» τα όσα κολακευτικά είπαν οι ομιλητές για παρεμβάσεις που έχει κάνει στην πόλη (όπως η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων), αλλά κυρίως να μιλήσει με πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν.
ΠΟΛΙΤΕΙΑ

*** ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ -ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,
ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ....!!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ...ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ...
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ...ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ..."ΜΠΡΑΒΟ"..!!!


****
ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ" ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...
ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ?


*** ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ....