Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής του νέου κυνοκομείου Κατερίνης





Λύνεται έτσι το πρόβλημα με τη λειτουργία του παλιού στην Ανδρομάχη

Το χώρο του κυνοκομείου Κατερίνης του οποίου οι εργασίες είναι σε εξέλιξη επισκέφτηκε  ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Θανάσης Λιακόπουλος.
Το νέο κυνοκομείο κατασκευάζεται σε έκταση 10 στρεμμάτων δίπλα από το βιολογικό σταθμό Κατερίνης, και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι.
Ο Αντιδήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών σε όλους τους τομείς του έργου και όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του, το έργο προϋπολογισμού 481.944 ευρώ συνχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε ποσοστό 70% και από το Δήμο Κατερίνης σε ποσοστό 30%.



Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
«Το κυνοκομείο διαθέτει 80 σπιτάκια, οι εγκαταστάσεις έγιναν σε χώρο 2 περίπου στρεμμάτων, διαθέτει κτίριο διοίκησης, χώρους εξέτασης για τους κτηνιάτρους χώρους αποθήκευσης και τα ατομικά σπιτάκια των σκύλων.
Η συνολική έκταση του κυνοκομείου είναι περίπου 10 στρέμματα και πιστεύω ότι θα λύσει το πρόβλημα της Ανδρομάχης με τη παύση της λειτουργίας του παλιού κυνοκομείου. Έτσι θα δώσουμε προς χρήση ένα σύγχρονο κυνοκομείο με προϋποθέσεις και προδιαγραφές που απαιτούνται από το αρμόδιο Υπουργείο».
Όπως πρόσθεσε ο κ.Λιακόπουλος μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του κυνοκομείου κ. Σατραζέμη θα γίνει η μεταφορά στις νέες εγκαταστάσεις.