Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ, ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Πρώτος στη μάχη μπαίνει ο Άρης που παίζει στις 20.00 (Novasports 3) στη Βιέννη με την Αούστρια, με στόχο να διαφυλάξει το 1-0 της Θεσσαλονίκης από το γκολ του Ρουίς στις καθυστερήσεις. Ο Κούπερ δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα κλειστεί, βάζει από τηνα ρχή τον Κάλβο, ενώ 1500 οπαδοί της ομάδας θα είναι στο πλευρό της.




Στις 21.00 (Novasports 1) η ΑΕΚ υποδέχεται την Νταντί στο Καραϊσκάκη που τελικά θα φιλοξενήσει τον αγώνα μετά τα όσα ευτράπελα έγιναν με την έδρα του ματς το τελευταίο διήμερο. Η Ένωση θα παίξει χωρίς τον κόσμο της (στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο Σκωτσέζοι) και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να σφραγίσει την πρόκριση, με στόχο να πετύχει και δεύτερη νίκη μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.


Την πιο δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ (21.45 CONN-X) στο Σουκρού Σαράτσογλου απέναντι στην Φενέρ, την οποία έχει νικήσει με 1-0 στην Τούμπα. Η ελληνική ομάδα θα έχει 2.500 κόσμο στο πλευρό της, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο σημερινό ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δηλώνει εμπιστοσύνη για την πρόκριση ενώ θα ξεκινήσει με τους Φωτάκη και Σορλέν στις θέσεις των τιμωρημένων Ίβιτς, Βιτόλο.