Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ» στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο




Με την προβολή της ταινίας του Ντάνιελ Άλφρεντσον «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ» ολοκληρώνεται το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Κατερίνης. Η ταινία θα προβάλλεται από την Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του Δημαρχείου.

Πρόκειται για το τρίτο μέρος της τριλογίας του Στινγκ Λάρσον, ένα ατμοσφαιρικό πολιτικό θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι: Νούμι Ραπάς, Μάικλ Νίκβιστ, Λένα Έντρε κ.α.

Υπόθεση: Η Λίσμπετ Σαλάντερ καταστρώνει την εκδίκησή της απέναντι στον άνθρωπο που προσπάθησε να τη σκοτώσει και στις κυβερνητικές οργανώσεις που παραλίγο να καταστρέψουν τη ζωή της. Αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη. Γιατί μετά τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι, νοσηλεύεται στην εντατική υπό στενή επιτήρηση, και όταν βγει θα οδηγηθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενη για τρεις φόνους και μια απόπειρα δολοφονίας.

«ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η τελευταία ημέρα προβολής της ταινίας του Κάρι Φουκουνάγκα με τίτλο: «ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ». Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη ταινία που επικεντρώνεται στα προβλήματα των μεταναστών. Ένα φιλμ με δυνατές, ρεαλιστικές και ταυτόχρονα ποιητικές σκηνές.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Ώρα έναρξης προβολών: 21:30