Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΣΦΗΝΕΣ ΛΑ.Ο.Σ.

Η υπόγεια κόντρα του ΛΑΟΣ με τη Νέα Δημοκρατία, για τους επάνω ορόφους της "πολυκατοικίας" ξέσπασε με τη δήλωση του Γ.Καρατζαφέρη, με την οποία καλεί την Ν.Δ. να δώσει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής, στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.




Μάλιστα ο Γ.Καρατζαφέρης, στη συνέντευξή του στο "ΕΘΝΟΣ" της Κυριακής δηλώνει ότι προτίθεται να στηρίξει με αντινομάρχες την υποψηφιότητα Αβραμόπουλου:



"Κάνω μια ύστατη έκκληση για να μην δώσουμε και τον μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ . Να προτείνει τον κύριο Αβραμόπουλο και θα μπορούσαμε και εμείς να τον στηρίξουμε με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες" δηλώνει ο Γ.Καρατζαφέρης.



Χωρίς να χρονοτριβήσει η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ:



"Η Ν.Δ. έχει υποψήφιο Νίκης, Ανανέωσης και Ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των πολιτών της Αττικής, οι οποίοι -μεταξύ των άλλων- αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν" αναφέρει η ανακοίνωση.



Έμμεσα η Ν.Δ. προσπαθεί να πάρει αποστάσεις από τον ΛΑΟΣ το οποίο πολιορκεί υποψήφιους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και χθες ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει τον τέως βουλευτή της Ν.Δ. Πέτρο Μαντούβαλο, ως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά μία κίνηση που αναμένεται να επιφέρει πλήγμα -έστω και περιορισμένο- στο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, στην αναμέτρηση για τη δημαρχία.



Πρν από μερικές εβδομάδες ο Γ.Καρατζαφέρης συναντήθηκε και με τον υποψήφιο της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα και νυν Νομάρχη Θανάση Χειμάρα, ο οποίος φέρεται να έχει εξασφαλίσει και την υποστήριξη του ΛΑΟΣ στην αναμέτρηση για την Περιφέρεια.



Από την πλευρά της η Ν.Δ. δεν ΄χάνει ευκαιρία να τονίζει τη διαφορετική στάση του ΛΑΟΣ στο θέμα του Μνημονίου, το οποίο το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη υπερψήφισε στη Βουλή σε αντίθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς ο Α.Σαμαράς επιδιώκει να δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος κατά του Μνημονίου, στις περιφερειακές εκλογές.
NEWS247.GR