Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σε διαρκή κινητικότητα βρίσκονται τα συνεργεία του δήμου εδώ και αρκετό διάστημα, προχωρώντας σε εργασίες επί των οδών σε πολλά σημεία της Κατερίνης. Ένα από τα τελευταία έργα που παραδόθηκαν από την αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, είναι οι ασφαλτοστρώσεις στους δρόμους γύρω από το σχολικό συγκρότημα 3ου Γυμνασίου - Λυκείου και 13ου Δημοτικού.
Πλέον η περιοχή είναι έτοιμη για την έναρξη της ερχόμενης σχολικής περιόδου, στην οποία η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα γίνεται με πολύ καλύτερες συνθήκες. Οι ασφαλτοστρώσεις διευκολύνουν μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ενώ αναβαθμίζουν γενικά την εικόνα της περιοχής.
Για την υλοποίηση και παράδοση του έργου μίλησε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, τονίζοντας τις θετικές επιπτώσεις των έργων που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα σε αυτήν και άλλες περιοχές της πόλης.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
"Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλη την πόλη, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς έργα σε όλες τις γειτονιές. Στη συγκεκριμένη περιοχή, στα Ευαγγελικά υλοποιήθηκαν διαδικασίες ασφαλτοστρώσεων απέναντι από το σχολικό συγκρότημα 3ου Γυμνασίου - Λυκείου, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση των μαθητών στο σχολείο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που έρχεται.



Επίσης, ασφαλτοστρώθηκε και πίσω από το 13ο δημοτικό σχολείο ένα σύμπλεγμα δρόμων, για να εξυπηρετήσει τις κατοικίες της περιοχής αλλά παράλληλα και την κίνηση των μαθητών. Βρισκόμαστε στην ενότητα Ευαγγελικών - Νέας Ζωής, είναι η εργολαβία που είναι σε επέκταση και συστηματικά προχωρά προς την υλοποίηση του σχεδιασμού του έργου του δήμου Κατερίνης".