Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Σας καλώ να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση την 3η Αυγούστου του έτους 2010, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 19.30΄ μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Καταστήματος (οδός 28ης Οκτωβρίου 40 - 4ος όροφος), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:



ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη ανάθεσης έρευνας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και υπογραφής προγραμματικής σύμβασης, για την παρακολούθηση του φυτοπλαγκτού στις μυδοκαλλιέργειες του Ν. Πιερίας (συνέχιση προγράμματος).

Εισηγήτρια: κα Μαραγιάννη Ειρήνη, Προϊσταμένη Τμήμ. Αλιείας της Ν.Α. Πιερίας.



ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη τροποποίησης τηςς Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας και του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, για την εκπόνηση του Ειδικού Σχεδίου Διαχείρισης της περιοχής «Εθνικός Δρυμός Ολύμπου».

Εισηγητής: κ. Μπουρονίκος Νικόλαος, Αντινομάρχης της Ν.Α. Πιερίας.



ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση υπέρ της έγκρισης ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) των έργων αντιμετώπισης της διάβρωσης ακτής Δ.Δ. Πλαταμώνα του Δήμου Ανατ. Ολύμπου Ν. Πιερίας.

Εισηγήτρια: κα Τσιφοδήμου Ελένη, υπάλληλος του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος & Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών της Δ/νσης Ανάπτυξης της Ν.Α. Πιερίας.



ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των ειδικοτήτων του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), επί τη βάσει των αιτημάτων εποχικού προσωπικού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πιερίας που στάλθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για έγκριση στα πλαίσια του προγραμματισμού έτους 2010.

Εισηγητής: κ. Φωτίου Αθανάσιος, Αντινομάρχης της Ν.Α. Πιερίας.





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Σ.