Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

www.katerini.gr Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης, έχει ως στόχο την ηλεκτρονική ενημέρωση των πολιτών για ότι συμβαίνει στην πόλη μας και αφορά τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας, τα έργα που κατασκευάζονται, τις δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος, την λειτουργία των υπηρεσιών και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται.


Η Κατερίνη αλλάζει και εξελίσσεται στα πρότυπα των σύγχρονων πόλεων της Ευρώπης. Στην αναπτυξιακή πορεία της πόλης, η Δημοτική Αρχή έχει την υποχρέωση να εξασφαλίσει στους δημότες τις υποδομές εκείνες που απαιτούνται για να γίνει η πόλη φιλικότερη, λειτουργικότερη και με προοπτική.
Ο Δήμος Κατερίνης μέσα από σειρά παρεμβάσεων που στοχεύουν στην παροχή ολοένα και καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, την πολιτιστική ανάδειξη, την ισότιμη μεταχείριση, και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών και των Δημοτικών Διαμερισμάτων παρέχει τις ευκαιρίες για νέες επενδύσεις, για ποιοτικότερη εκπαίδευση, για δημιουργία περισσότερων ευκαιριών απασχόλησης, για αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει η γεωφυσική της θέση.

Η νέα διαδικτυακή πύλη, ανοίγει ένα «παράθυρο» στην ενημέρωση των δημοτών και μας βοηθά να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας. Παρέχει την δυνατότητα στους απανταχού της γης Κατερινιώτες να έχουν έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την γενέτειρα πόλη τους διατηρώντας άσβεστη την αγάπη για τον τόπο τους.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι ο δημότης μέσω της σύγχρονης αυτής διαδικτυακής πύλης, εκτός της αμεσότερης ενημέρωσης, να αποκτήσει και την οικειότητα με το διαδικτυακό περιβάλλον προκειμένου να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που θα του παρέχονται σύντομα μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, να διεκπεραιώσει μέσω του διαδικτύου υποθέσεις του και να αναζητήσει από το σπίτι του έγγραφα του Δήμου που τον αφορούν.