Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ. Χατζηνάσιο. ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ




από τη Μουσική Σκηνή Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης



Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι, με αξέχαστες επιτυχίες του καταξιωμένου έλληνα μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Κατερινιώτες, την Κυριακή 1 Αυγούστου.

Η Μουσική Σκηνή Πιερίας συνάντησε τον Γιώργο Χατζηνάσιο σε μια και μοναδική συναυλία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο του πάρκου Κατερίνης, με τη συνεργασία του Δήμου Κατερίνης.



Με μουσικές που ταξίδεψαν τους θεατές από το 1970 μέχρι και σήμερα και με τον δημοφιλή συνθέτη στο πιάνο, ο Γιάννης Ζαζόπουλος,ο Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, ο Δημήτρης Δριστάς, η Μαρία Φωτοπούλου,η Γεωργία Ζάρα, η Γεωργία Δασκαλάκη και η ορχήστρα της "Μουσικής Σκηνής" απέδωσαν αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μάγεψε το κοινό, όταν ερμήνευσε στο πιάνο δικές του συνθέσεις, οι οποίες αγαπήθηκαν και έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο.



Στην αρχή της εκδήλωσης ο δημοφιλής συνθέτης συγκινημένος,
 παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την προσφορά του στον πολιτισμό και στο ελληνικό τραγούδι και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την αγάπη του κόσμου και την ανταπόκρισή του.
Δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τη Μουσική Σκηνή Πιερίας για την συμμετοχή της στην εκδήλωση.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.



Χορηγός επικοινωνίας της μοναδικής αυτή συναυλίας ήταν το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης.