Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Επίσκεψη του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης στο Νομάρχη Πιερίας





          Συνάντηση του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριο Φαρμάκη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Αυγούστου 2010 στο Διοικητήριο.
          Κατά τη  συνάντηση  ο Νομάρχης Πιερίας ενημερώθηκε  από τον Διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης σχετικά με τη μετεγκατάσταση στο νέο νοσοκομείο  και συζήτησε μαζί του για  την προώθηση ζητημάτων λειτουργίας του νέου νοσοκομείου τα οποία αφορούν τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, όπως είναι η επιτάχυνση της έκδοσης άδειας για  λειτουργία του φαρμακείου, της έκδοσης άδειας λειτουργίας του ακτινοφυσικού  τμήματος και άλλα θέματα.
          Ο Νομάρχης Πιερίας εξέφρασε την ευχή να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία της μετεγκατάστασης στο νέο νοσοκομείο και διαβεβαίωσε τον κ. Φαρμάκη ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντα δίπλα και θα στηρίζει την προσπάθεια της Διοίκησης και του προσωπικού του Νοσοκομείου Κατερίνης προκειμένου, όπως επεσήμανε, “να γίνει πραγματικότητα αυτό που ήταν όνειρο των Πιεριέων εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δηλαδή ένα νοσοκομείο  αντάξιο μιας πόλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και ταυτόχρονα των πολιτών της”.
          Από την πλευρά του ο κ. Φαρμάκης επεσήμανε ότι η διαδικασία της μετεγκατάστασης στο νέο νοσοκομείο πλησιάζει στο τέλος και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κατερίνης είναι σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία της μετεγκατάστασης η οποία τοποθετείται στο τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Διαβεβαίωσε τον κ. Νομάρχη ότι η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται με επιτυχία, χωρίς σημαντικά εμπόδια και όπως σχολίασε χαρακτηριστικά “θέλουμε τη συνεργασία με τον Νομάρχη και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και πιστεύω ότι θα την έχουμε”.