Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ..ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ

Προβληματίζει ο δήμος Κατερίνης

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Νέα εμπλοκή στα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ
-Κλήθηκαν για σήμερα στην Ιπποκράτους οι βουλευτές


Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε χθες κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και ενώ είχε προαναγγελθεί πως την Τρίτη θα είχαμε «το πρόσωπο κλειδί» δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Η» παρουσιάστηκε νέα εμπλοκή στο πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού για το δήμο Κατερίνης, ενώ στα χέρια της επιτροπής είναι και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε εκ νέου, μετά τα «λάθη» της πρώτης έρευνας.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
Για όλους τους παραπάνω λόγους χθες το απόγευμα κλήθηκαν οι τρεις βουλευτές του νομού από την Ιπποκράτους, προκειμένου σήμερα Τετάρτη να πάρουν μέρος σε σύσκεψη για το θέμα.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Εξίσου μεγάλη καθυστέρηση και δυστοκία παρατηρείται στο θέμα του ονόματος του αντιπεριφερειάρχη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που θα μπει στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Μάρκου Μπόλαρη, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το θέμα να έχει «λήξει» και να έχει οριστικοποιηθεί η επιλογή του προσώπου.

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ
Ξεκίνημα με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό από την ιερή πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Βεργίνα, κάνει ο συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Παναγιώτης Ψωμιάδης», στέλνοντας μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010, στο Δημαρχείο της Βεργίνας, στις 2 το μεσημέρι, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στελεχών που κατέθεσαν αίτηση για την υποψηφιότητά τους ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Κεντρική Μακεδονία.
Παρόντες θα είναι και οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, Σερρών Γιάννης Μωϋσιάδης, Χαλκιδικής Γιώργος Ιωάννης και Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στα ονόματα που «παίζουν» για τις θέσεις των περιφερειακών συμβούλων περιλαμβάνονται οι: Αγοραστός, Γ. Κομπατσιάρης, Ν.Μακρίδης, Π.Μπασδάρας, Δ.Μπέης, Μ.Ναβροζίδου, ενώ έγιναν προτάσεις σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο Λάκη Παπαιωάννου και την νυν αντιδήμαρχο Κατερίνης Β.Παπατολίκα Σιτζόγλου.