Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Σ. Χιονίδης: «Συνεχίζουμε σταθερά το πρόγραμμα που ξεκινήσαμε»





Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του μεγαλύτερου μέρους της οδού Φαρμάκη, στην περιοχή της ενότητας επέκταση της Ν.Ζωής  ξεκίνησαν χθες στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κατερίνης και η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.
Στην περιοχή που γίνονται οι εργασίες  καθώς  και στην συμβολή των οδό  Ατήρων και Φαρμάκη όπου κατασκευάζεται  κυκλικός  κόμβος, μετέβησαν χθες ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος.
              Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Όπως επεσήμανε ο .Λιακόπουλος, η αναβάθμισης της οδού Φαρμάκη που σύντομα θα δοθεί προς χρήση, θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ασφαλή κυκλοφορία των οδήγών, και αφορά το μεγαλύτερο μέρος της οδού από τα φανάρια στο σούπερ μάρκετ Γαλαξιας μέχρι  το όριο του σχεδίου πόλεως. Παράλληλα, όπως πρόσθεσε ο κ.Λιακόπουλος,  κατασκευάζεται στην συμβολή των οδών Ατήρων και Φαρμάκη ο κυκλικός κόμβος που βρίσκεται στο όριο σχεδίου  πόλεως,  που θα δώσει μια μόνιμη κυκλοφοριακή  λύση.
               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης τόνισε χαρακτηριστικά πως ο δήμος δουλεύει, και συνεχίζεται σταθερά και συστηματικά η υλοποίηση του προγράμματος που ξεκίνησε η διοίκηση του δήμου πριν από τέσσερα χρόνια. 
« Στην πόλη γίνονται έργα με τους ίδιους ρυθμούς που γινόταν όλα αυτά τα  χρόνια, συστηματικά, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη που πραγματικά μας αξίζει. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια των προσπαθειών που κάνει ο δήμος, για τη μεγάλη χαρά που έχουμε να λειτουργεί το νοσοκομείο στις νέες εγκαταστάσεις,  φροντίσαμε να κάνουμε παρέμβαση και στην οδό Φαρμάκη στα όρια του δήμου μας με τον επαρχιακό δρόμο ώστε να έχουμε  αξιοπρεπείς  και ασφαλής συνθήκες πρόσβασης από  την πόλη προς  τα έξω».
       ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ
Όπως υπογράμμισε ο κ. Χιονίδης,   το έργο του δακτυλίου σχεδόν ολοκληρώνεται, και  κάλεσε  τους δημότες  να προτιμούν τη κίνηση μέσα από τον δακτύλιο αποφεύγοντας  το κέντρο της πόλης,  για πιο σύντομη διαδρομή  και με συνθήκες πολύ καλές. «Τα υπόλοιπα έργα  του δήμου είναι σε εξέλιξη, είναι μια σειρά έργων που ήταν προγραμματισμένα, τα περισσότερα  ήταν  διετούς  διάρκειας και θα συνεχίσουν για λίγο  διάστημα και στις αρχές του 2011»  σημείωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης.
 ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΠΙΚΗ