Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

O "Ζεύς" μαζί με το Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης" διοργανώνουν τον «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ αγώνα δρόμου 2010»

Αγαπητά μέλη,


Την ερχόμενη Κυριακή 17/10/2010, ο σύλλογος δρομέων "Ζεύς" μαζί με το Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης" διοργανώνουν τον «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ αγώνα δρόμου 2010» συνολικής απόστασης 9.800μ.
Ο σύλλογός μας θα συμμετέχει εθελοντικά επιτηρώντας τη διαδρομή για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Για την ακρίβεια, οι ποδηλάτες θα χωριστούμε σε ζώνες ευθύνης ανά ζευγάρια και θα επιβλέπουμε αν οι δρομείς ακολουθούν τη σωστή διαδρομή, θα ενημερώνουμε διερχόμενα οχήματ
για τη διεξαγωγή του αγώνα ώστε να προσέχουν τους δρομείς, ενώ ταυτόχρονα θα ειδοποιούμε άμεσα τους εθελοντές διασώστες (που έχουν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα) σε περίπτωση που κάποιος δρομέας έχει πρόβλημα.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη στο σύνολό της (στο σχεδιασμό της επρόκειτο να έχει και τμήματα με χαλίκι-χώμα όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, αλλά λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων θα πάμε μόνο από ασφαλτοστρωμένους δρόμους), με μικρές υψομετρικές διακυμάνσεις.

Στο τέλος του αγώνα θα υπάρχει μπουφές με παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11 π.μ., οπότε είναι καλό εμείς να είμαστε εκεί κατά τις 10 ώστε να χωρίσουμε ζώνες ευθύνης.

Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ ειδοποιείστε μας με e-mail ή μήνυμα στο facebook εγκαίρως ώστε να φροντίσουμε για τη μετάβασή μας στη Ν.Τραπεζούντα με οχήματα.

Με εκτίμηση,

barbajohn