Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Οι συνταξιούχοι της ALPHA BANK Κατερίνης (πρώην Τράπεζα Πίστεως) έκοψαν την πίτα τους


Κάθε χρόνο και περισσότεροι γίνονται οι συνταξιούχοι στην Alpha Bank (πρώην Τράπεζα Πίστεως), αφού στη φετινή γιορτή της πίτας προστέθηκαν δύο ακόμη μέλη. Πρόκειται για τη Μαρία Μωυσίδου και το Μιχάλη Κωτούλα, που καλωσόρισε στο σύλλογο ο εκπρόσωπός του Νίκος Καρατέγος, ευχόμενος «καλή δύναμη και πάντα με υγεία».

Το κλίμα που επικρατούσε καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε στην ταβέρνα «Σ΄ αναμμένα κάρβουνα», ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και με πολύ κέφι, αφού ο …παλαίμαχος τραπεζικός Ηλίας Κουτσαλής με το αστείρευτο χιούμορ του και τις ξεκαρδιστικές ιστορίες του, δεν άφησε κανέναν …ήσυχο.

Βέβαια έγιναν και …σοβαρές συζητήσεις για την οικονομική κρίση, αλλά μέχρις ένα σημείο, αφού ο σκοπός της συνάντησης ήταν για ευχάριστες στιγμές, όπως η αναδρομή στην τραπεζική πορεία του καθενός, όπως και οι άριστες εργασιακές σχέσεις που έχει ακόμη και σήμερα το μεγαλύτερο από τα ιδιωτικά πιστωτικά ιδρύματα της χώρας.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του παραρτήματος του συλλόγου συνταξιούχων κ. Νίκος Καρατέγος, ο οποίος παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο εκπρόσωπο Μιχάλη Κωτούλα. συλλόγου.

Τυχερή ήταν η Φανή Παπαδημητρίου - Λιάπη, που όπως είπε και η ίδια τόσο στην τραπεζική της θητεία, όσο και μετέπειτα, πρώτη φορά πήρε το νόμισμα.

Στη γιορταστική εκδήλωση της πίτας παραβρέθηκαν με τις οικογένειές τους οι: Βαβαλής Στέφανος, Καρατέγος Νίκος, Κουτσαλής Ηλίας, Κωτούλας Μιχάλης, Μαυροματίδου Νατάσα, Μωυσίδου Μαρία, Παπαδημητρίου Φανή, Παπακωνσταντίνου Χρήστος, Παπαρώσος Απόστολος, Σφήκας Τάκης και Χρυσοστόμου Πέτρος.