Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣΟΚ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ (με αφορμή την επίσκεψη του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και υπουργό άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλο

Δύναμη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη της πλουτοκρατίας και των ξένων συμμάχων, της τρόικας, του ΔΝΤ, της ΕΕ. Είναι η δύναμη των αστικών Μ.Μ.Ε., του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, είναι η δύναμη που αντλεί από την στήριξη της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και των κοινωνικών εταίρων.
Οι εργαζόμενοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όλα αυτά που αξιώνει η τρόικα είναι σε πλήρη συνεννόηση με την κυβέρνηση. Επί της ουσίας συμφωνεί και η ΝΔ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου. Αποτελεί στρατηγική τους επιλογή, για να ισχυροποιηθούνε οι επιχειρηματικοί, μονοπωλιακοί όμιλοι.
Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα για να αντιμετωπίσουν το μόνιμο μνημόνιο διαρκείας της φτώχειας, της ανασφάλειας, της αβεβαιότητας, της ανεργίας, του ξεθεμελιώματος των εργασιακών ασφαλιστικών δικαιωμάτων πρέπει να απεγκλωβιστούν οριστικά από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να ξεπεράσουν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που καλλιεργεί το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα.
Το ΚΚΕ καλεί σε οργανωμένη λαϊκή ανυπακοή και απειθαρχία σε καθημερινό λαϊκό ταξικό αγώνα με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και την εδραίωση της λαϊκής εξουσίας- λαϊκής οικονομίας. Αυτός ο δρόμος είναι ο μονόδρομος για τα λαϊκά συμφέροντα και δικαιώματα.

Ν.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ