Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Βόρεια Πιερία. Που ετοιμάζεται να δοθεί το Λατομείο στα Ρυάκια του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού? Μήπως δοθεί σε ημέτερους? Το μέλλον θα δείξει?


Να σας θυμήσω τι είχε δηλώσεισει για το λατομείο ο Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού. Η παραχώρηση, αν γίνει, θα γίνει με πολύ αυστηρούς όρους, υποστήριξε ο δήμαρχος.Την εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης του πρώην δήμου Κολινδρού, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Πύδνας-Κολινδρού. Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Βαγγέλης Πολύζος, πρόκειται για τυπική διαδικασία, η οποία προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» για τις επιχειρήσεις που πλέον δεν υφίσταντο.
Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι το λατομείο στην περιοχή των Ρυακίων, του οποίου την ευθύνη είχε η υπό εκκαθάριση δημοτική επιχείρηση, να δοθεί σε ιδιώτη. Ο κ. Πολύζος συμπλήρωσε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει με πολύ αυστηρούς όρους, υπογραμμίζοντας ότι τον πρώτο λόγο για το λατομείο θα τον έχει η τοπική κοινωνία των Ρυακίων. Υπέρ της εκκαθάρισης, ψήφισε και ο συνδυασμός του κ. Λαγδάρη, ο οποίος πάντως διατύπωσε επιφυλάξεις ως προς το κομμάτι της εκμετάλλευσης του λατομείου από ιδιώτη.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ? Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Αγαπητοί συμπολίτες να ξέρετε ότι η έρευνα δεν σταματά εδώ συνεχίζετε.ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ.