Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πέρασε με την ψήφο του ΠΑΣΟΚ η τροπολογία για τα διόδια και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


Πέρασε με την ψήφο σύσσωμου του νεοταξίτικου, ακροδεξιού ΠΑΣΟΚ στην ολομέλεια της Βουλής, η τροπολογία Ρέππα, Καστανίδη, Παπουτσή, για τα διόδια και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών.
Από ένα νεοταξίτικο ακροδεξιό ΠΑΣΟΚ, που έχει χάσει πια κάθε έννοια σχετιζόμενη με τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ψηφίσθηκε «κατά πλειοψηφία, επί της αρχής και επί των άρθρων» η τροπολογία για τα διόδια και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών, των Ρέππα, Καστανίδη, Παπουτσή.
Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, «η τροπολογία έγινε δεκτή, κατά πλειοψηφία», δηλαδή με την ψήφο του ΠΑΣΟΚ στο σύνολό του, και αρνητική στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Στην τελική του φάση, το σχετικό νομοσχέδιο, για να γίνει νόμος του κράτους και να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ, θα πρέπει να ψηφισθεί στο σύνολό του. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως αν έχουν απομείνει μέσα στην ελληνική Βουλή, ελάχιστοι έστω «άνδρες πολιτικοί» στο «Σοσιαλιστικό Κόμμα» και όχι φερέφωνα των εργολάβων-ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών, κάποιοι μπορεί να φιλοτιμηθούν και να διαφοροποιήσουν τη στάση τους. Έτσι ώστε και εμείς ο λαός, να γνωρίζουμε ποιοι, που και πως χρησιμοποιούν την λαϊκή εντολή.
Παράλληλα το Πατριωτικό Μέτωπο, στελέχη του οποίου πρωτοστάτησαν στον αγώνα κατά των παράνομων διοδίων, ήδη από το 2008, καλούν τους πολίτες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τα διόδια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα καινούργια «φρούτα» που έχουν ξεπηδήσει στον αγώνα κατά των εργολάβων που ελέγχουν τους εθνικούς δρόμους. «Φρούτα παραγωγής και μεταποίησης Σόρος», του τύπου «ανοιχτοί δρόμοι, ανοιχτά σύνορα» «μην κρατάτε ελληνικές σημαίες γιατί είναι φασισμός» κλπ γνωστά νεοταξίτικα. Σε αυτούς που «ονειρεύονται ροζ επαναστάσεις», καθοδηγούμενες από τις ίδιες παρέες των τοκογλύφων τύπου Σόρος, οι οποίες οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό μας σε συνεργασία με τους «ντόπιους πολιτικούς ατζέντηδές τους» στο δράμα που βιώνουμε σήμερα, η μοναδική απάντηση που τους πρέπει, είναι αυτό που χαρακτηριστικά έλεγε η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη: «Περάστε έξω από την παράγκα».
Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά.