Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η κοπή της πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Με ευχές για εποικοδομητική και δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Κατερίνης(ΚΗΦΗ στον Σιδ.Σταθμό).
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Χατζηκώστας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΔΑΚ Κώστας Κελαιδϊτης, οι εργαζόμενοι του ΚΗΦΗ Δημητριάδου Άννα, Πέρου Αικατερίνη, Παπαιωάννου Ελένη, Αλεξιάδου Αναστασία, ενώ συμμετείχαν δεκάδες μέλη του ΚΗΦΗ.

Μετά την καθιερωμένη ευλογία του εκπροσώπου της εκκλησίας π. Κυριάκου Κοκελίδη έγινε ανταλλαγή ευχών για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ συμβολικά δώρα δόθηκαν στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.

Ο κος Χατζηκώστας αφού ευχήθηκε στους εργαζομένους και τα μέλη του ΚΗΦΗ υγεία και ευημερία, εξέφρασε την εκτίμηση του για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στους ηλικιωμένους επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε εξαιρετικό δρόμο. Τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τη δημιουργική δουλειά που γίνεται στο ΚΗΦΗ τα διαπιστώνουν καθημερινά οι δημότες. Οφείλουμε στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε, οφείλουμε στην τρίτη ηλικία για αυτό συνεχίστε να εργάζεστε με διάθεση και ευθύνη».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε έως αργά το απόγευμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδι, που ανέβασαν κατακόρυφα το κέφι των συμμετεχόντων