Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου «Αλκυονίδα»

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου «Αλκυονίδα», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011, και ώρα 12.00μ., στο Κέντρο Ημέρας «Τέσσερις Εποχές» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου (Oδός Εθνικής Αντίστασης 51 στην Κατερίνη).


Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση Συλλόγων Εθελοντών, Φορέων & Εθελοντικών Οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται στο Νομό Πιερίας, καθώς και μεμονωμένων συμπολιτών μας που συμπαραστάθηκαν ανιδιοτελώς σε άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, καθώς και στις οικογένειές τους.

Με αφορμή την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Ιωάννης Νταμπώσης επισημαίνει σε δήλωσή του: «η ηθική και υλική συμπαράσταση στα άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, καθώς και στις οικογένειες τους, όπου παρίσταται ανάγκη, η με κάθε νόμιμο μέσο υποστήριξη των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα για κοινωνική ένταξη, η οργάνωση σεμιναρίων, Επιστημονικών Ημερίδων για τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στο επίκεντρο στην οκτάχρονη διαδρομή του και εξακολουθούν να είναι οι προτεραιότητές μας και για το επόμενο διάστημα».

Παράλληλα, σημείο αναφοράς της δράσης του συλλόγου σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. «…ήταν και είναι η συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σε θέματα πρόληψης της ψυχικής νόσου και αποδοχής των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, ως ισότιμων μελών της κοινωνίας μας».