Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου Φώτη Δρούγκα είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 στο γραφείο της στην Π.Ε. Πιερίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η κ. Μαυρίδου ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Δρούγκα σχετικά με το καταστατικό λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου και για επιμέρους θέματα που αφορούν στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Ο κ. Δρούγκας αναφέρθηκε στην πρόταση των επαγγελματιών του Ελατοχωρίου για την εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος τεχνητής χιόνωσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έλλειψη φυσικής χιονόπτωσης στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας επεσήμανε την πρόθεση της Περιφερειακής Ενότητας να εντάξει και να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Χιονοδρομικό Κέντρο, τον φυσικό πλούτο και τις τουριστικές υποδομές της ευρύτερης περιοχής του Ελατοχωρίου στο νέο συνολικό σχεδιασμό για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της ορεινής Πιερίας.