Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ"


Μια απτή απόδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τα μέλη και τους φίλους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'', εκδηλώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής στη διάρκεια της πρώτης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Συλλόγου.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία που έγινε για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ''Χρήστος Παπαδόπουλος" του πολιτιστικού συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.
«Συγχαίρουμε τους πρωταγωνιστές Εθελοντές Αιμοδότες για την σημαντική κοινωνική προσφορά τους. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου κατέδειξαν την ευαισθησία τους ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος», τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Μυστρίδης επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Το ΔΣ του Συλλόγου μας επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στα μέλη που προσήλθαν στην αιμοδοσία. Η συμμετοχή μελών και φίλων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και ο Σύλλογός μας διαθέτει πλέον τράπεζα αίματος από την οποία μπορούν να εξυπηρετηθούν τα μέλη και οι οικογένειές τους».
Με την ευκαιρία το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σιδ. Σταθμού που άνοιξε τις αίθουσες του για τις ανάγκες της αιμοδοσίας, καθώς και την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν. Κατερίνης για την ουσιαστική συνδρομή της.

Σε μια συμβολική κίνηση, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Δημήτρης Γρηγοριάδης(Γ.Γ) και Χαράλαμπος Ιωαννίδης(ταμίας)πρόσφεραν στους εκπροσώπους του πολιτιστικού συλλόγου σιδηροδρομικού σταθμού και της μονάδας αιμοληψίας αντίστοιχα, μπλουζάκια με το έμβλημα του συλλόγου.