Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Έναρξη σεμιναρίου με τίτλο "πως θα αυξήσω τις πωλήσεις μου"


Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης το νέο σεμινάριο που υλοποιεί η Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας με θέμα: "Πως θα αυξήσω τις πωλήσεις μου".

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σχολής με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το παρακολουθεί μεγάλος αριθμός μελών.

Εισηγητής είναι ο κ. Δημήτρης Σουμπενιώτης, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Μεταξύ των θεματικών ενοτήτων που θα αναλυθούν είναι το marketing, οι τεχνικές και οι διαπραγματεύσεις πωλήσεων. Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαρτίου και υλοποιείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής επί της οδού Γ. Ολυμπίου 1, στην πλατεία Ελευθερίας.

"Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και προσφέρουμε στα μέλη μας ποιοτική κατάρτιση που σχετίζεται με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Πιστεύω ότι ο μεγάλος αριθμός των μελών που παρακολουθούν τα σεμινάρια επιβεβαιώνει ότι αυτή η συνεργασία είναι επιτυχής και ωφέλιμη για την τοπική επιχειρηματικότητα", δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο λειτουργίας της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας προγραμματίζεται η υλοποίηση και του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα:

* Κοστολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών

- Βασικές έννοιες κόστους, Είδη κόστους, Θέσεις κόστους

- Πίνακας Επιμερισμού Δαπανών, Μέθοδοι επιμερισμού κόστους

- Κοστολόγηση βάσει πρότυπων χρόνων, Παραδείγματα

Διάρκεια: 20 ώρες

Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 38 ευρώ, μη μέλη 60 ευρώ.

Εισηγητής: Σταυριανίδης Κωνσταντίνος, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης - Κοστολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Επίσης, συνεχίζεται η διοργάνωση των σεμιναρίων:

* "Τεχνικού Ασφαλείας Β' και Γ' Επικινδυνότητας"

* "Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων", σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ.

ΠΗΓΗ. ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ