Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Συναντήσεις αντιδημάρχου Δ.Μυλωνέρου για τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος


Συνεχίζει την προετοιμασία του ο δήμος Δίου-Ολύμπου για τη σύνταξη τεχνικού προγράμματος τρέχοντος έτους, με στόχο την τελική του διαμόρφωση και την ψήφισή του κατά τον μήνα Μάρτιο, αλλά και στη συνέχεια για την κατάρτιση προϋπολογισμού έτους 2011.

Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που υφίστανται, γίνονται προσπάθειες ώστε δια του τεχνικού προγράμματος και ακολούθως δια του προϋπολογισμού να ιεραρχηθούν οι ανάγκες του νέου δήμου και να προωθηθούν οι πλέον αναγκαίες εργασίες στη Νότια Πιερία προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει, έστω και υποτυπωδώς, ο νέος δήμος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημήτρης Μυλωνέρος, πραγματοποίησε συναντήσεις στη δημοτική ενότητα Ανατολικού Ολύμπου με την παρουσία του δημάρχου κ. Παπαθανασίου και αντιδημάρχων του δήμου, αλλά και στη δημοτική ενότητα Δίου. Στις συναντήσεις αυτές συμμετείχαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι αλλά και σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.

Επίσης, σε συνεδρίασή του το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου συζήτησε και κατέγραψε τα αναγκαία έργα στην περιοχή, απέστειλε δε σχετικό κατάλογο στον κ. Μυλωνέρο.

Όλες οι προτάσεις αναμένεται να γίνουν αντικείμενο μιας πρώτης επεξεργασίας και στη συνέχεια να τεθούν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου με στόχο, μετά από διάλογο, να διαμορφωθούν οι τελικές προτάσεις και να τεθούν προς έγκριση.