Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τιμήθηκε η εργατική πρωτομαγιά στο Λιτόχωρο





Με ομιλίες, τραγούδια και συνθήματα πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί εκδήλωση της εργατικής πρωτομαγιάς στην έδρα του δήμου Δίου-Ολύμπου, το Λιτόχωρο. Η εκδήλωση οργανώθηκε από φορείς εργαζομένων της περιοχής με τη στήριξη του δήμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, στα οικονομικά προβλήματα που διέρχεται η χώρα και στα βάρη που αντιμετωπίζει σήμερα ο ελληνικός λαός.
Μάλιστα, επέκρινε τη μη συμμετοχή των πολιτών στους αγώνες που γίνονται για να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις στην περιοχή, στη χώρα και στην οικουμένη. Και επέμεινε ότι για να συνεχίσουν να γίνονται αγώνες και για να αλλάξει ο κόσμος είναι ανάγκη να υπάρχει στις κοινωνίες αλληλεγγύη και εμπιστοσύνη.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Πέρα από τον δήμαρχο κ. Παπαθανασίου και τον πρόεδρο του σωματείου οικοδόμων κ. Μανουσάκη, παρόντες στην εκδήλωση της εργατικής πρωτομαγιάς στο Λιτόχωρο ήταν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου Μιχάλης Λαλούμης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου Τάκης Ανδριάς, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Λάππας, ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Λιτοχώρου Σωτήρης Λέινας, οι τ. δημοτικοί σύμβουλοι Λιτοχώρου Τάκης Αναγνώστου, Ζαχαρίας Καρακίτσος και άλλοι, η πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών Λιτοχώρου κ. Φανή Κουτσιμανή, εκπρόσωποι άλλων φορέων και συλλόγων καθώς και πολίτες της περιοχής.