Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ο δρόμος που γίνεται η λαική αγορά στο Μακρύγιαλο




Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Το πρόβλημα στο δρόμο που γίνεται η λαϊκή αγορά δημιουργήθηκε από τα φορτηγά που ξεφυτρώνουν τα εμπορεύματά τους.ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΛΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.
Ένα τουριστικό θέρετρο που είναι ο Μακρύγιαλος αναρωτιέμαι γιατί να παρουσιάζει τέτοια εικόνα ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ.Ως δημοσιογράφος βρίσκομαι πολλές φορές στη δυσάρεστη θέση να καταγράφω τα προβλήματα και να τα αναδεικνύω. Ασκώ κοινωνικό λειτούργημα. Είμαι η φωνή του απλού πολίτη.Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ.Πολλές φορές έρχεται σε αντιπαραθέσεις με τους Δήμους και πολιτικά πρόσωπα. Αυτή είναι η δουλειά του.
Θυμάστε πριν απο λίγο καιρό ο Δήμος Πύδνας - Κολινδρού που έβγαινε περίτρανα σε blogs και έλεγε θα θα θα κάνουμε έργα....ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ...Θυμάστε την απάντηση που έδωσα.Κάντε έργα και πρώτος θα βγώ να τα προβάλω. Και ρωτώ εδώ δεν μπορείτε να λύσετε την απλή καθημερινότητα για ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΑΤΕ? Σήμερα έμαθα ότι όλοι στο Δήμο έτρεχαν πανικόβλητοι να μάθουν για ποιό λόγο και ποιος έβαλε εμένα να γράφω ενάντια στο Δήμο...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ..Σας πληροφορώ κάνω την δουλειά μου και δεν ανήκω σε κανένα..ΔΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.Αφήστε τα κουστομπολιά και πέστε με τα μούτρα στην δουλειά...Τέλος ενημερώθηκα ότι η λακούβα στη Μεθώνη αποκαταστάθηκε....Σημαίνει ότι αρχίσατε να ακούτε...ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ