Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Συνάντηση του Θ. Παπαγεωργίου με τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις πληρωμές των αγροτών


Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, είχε το μεσημέρι της Τρίτης 10 Μαΐου 2011, προγραμματισμένη συνάντηση συνεργασίας με τον Αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μ. Κορασίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των πληρωμών των αγροτών και κυρίως να ενημερωθεί για θέματα αγροτών από την Πιερία.

Όπως διαβεβαίωσε το κ. Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν πληρωμές αγροτών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πληρωμή Ενιαίας Ενίσχυσης για όσους δεν την πήραν

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα πληρωθούν όλοι οι αγρότες που δεν έχουν πληρωθεί την Ενιαία Ενίσχυση λόγω λαθών, παραλείψεων κλπ. Όπως βεβαίωσαν στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ τον κ. Παπαγεωργίου, τακτοποιούνται όλες οι περιπτώσεις των αγροτών της Πιερίας και η πληρωμή τους θα γίνει μέχρι τέλος Ιουνίου.

Πληρωμή του 25% στους καπνοπαραγωγούς

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα (Μαΐου) θα πληρωθεί το ποσό της Ενιαίας Ενίσχυσης του μέτρου 114 (το ποσοστό του 25%) σε όλους τους καπνοπαραγωγούς. Ήδη έχουν πληρωθεί πανελλαδικά 10.000 αγρότες και σταδιακά μέχρι το τέλος Μαΐου του 2011, θα πληρωθούν όλοι οι δικαιούχοι.