Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο Σκάι πάει κόντρα στη θερινή ραστώνη

Κόντρα στην πλειονότητα των καναλιών που από τον Ιούνιο θα κινηθούν στη συνταγή των best of, ο Σκάι σηκώνει άγκυρες και προσκαλεί τους τηλεθεατές σε ένα ταξίδι με πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς.

Την κορδέλα του καλοκαιρινού προγράμματος θα κόψει η ραδιοφωνική “Γκίζα”, που ανακάμπτει ως τηλεοπτική σατιρική εκπομπή "The Giza bar" και θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 30 Μαΐου και κάθε μέρα λίγο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Το Σάββατο 4 Ιουνίου (11 π.μ.) έρχεται στον Σκάι μια νέα ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ γεμάτη θάλασσα. Ο “Ναυτίλος” θα ταξιδεύει τον θεατή σε μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδας, για να εξερευνήσει τον θαλάσσιο και παράκτιο φυσικό πλούτο.
Το μήνυμά τους μέσα από τη συχνότητα του Σκάι την Κυριακή 5 Ιουνίου (2 μ.μ.) θα στείλουν και οι νεαροί πρωταγωνιστές της ταινίας "Τα παιδία δεν παίζει", η οποία προβλήθηκε και από το BBC World. Η σειρά, όπως και η ταινία, καταγράφει τις προσπάθειες της Αλεξάνδρας, του Βλαντ, της Χρύσας και του Χρήστου να εξασφαλίσουν έναν χώρο για παιχνίδι στην πυκνοκατοικημένη πόλη της Πάτρας.

Και ανδρικές υποθέσεις...
Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου επιστρέφει στην τηλεόραση του Σκάι η σειρά “24”, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά στις 10 μ.μ., ενώ την ίδια μέρα (11 μ.μ.) ξεκινά μια νέα ενημερωτική εκπομπή επικαιρότητας με τίτλο “Σκάι θέμα”.
Τέλος, στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Σκάι θα δούμε και τις "Ανδρικές υποθέσεις" με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη στον ρόλο του παρουσιαστή. Η ημερομηνία έναρξης δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.