Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η Vodafone υποδέχτηκε τους καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχέλαου στο κατάστημά της στην Κατερίνη!




Η Vodafone, επίσημος χορηγός του Πιερικού Αρχέλαου, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει σήμερα στο κατάστημά της στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Οι παίκτες ενημερώθηκαν τόσο για νέα προϊόντα και όσο και για...
τις υπηρεσίες της Vodafone. Στη συνέχεια συνομίλησαν και έδωσαν αυτόγραφα σε φιλάθλους, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας!
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Απόστολος Πόδας, Πρόεδρος του ΣΦΚ "Πιερικός Αρχέλαος" δήλωσε σχετικά: "Είναι σημαντικό μια εταιρία σαν τη Vodafone, η οποία είναι παγκοσμίου βεληνεκούς, να συμπαραστέκεται έμπρακτα στις προσπάθειες του Πιερικού Αρχελάου. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συνεισφορά της στην τεράστια αυτή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας και γενικότερα στην πόλη μας και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία που όλοι γνωρίζουμε. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα χορηγοί. Η Vodafone είναι ο κύριος επίσημος χορηγός της ομάδας, όπως επίσης και πολλές επιχειρήσεις της πόλης μας που παρά τις δυσκολίες είναι κοντά στο σύλλογό μας και ακόμη περισσότερο η παρουσία του κόσμου η οποία μας δίνει δύναμη παρόλο που δεν φέραμε, σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αυτά που θα θέλαμε. Η ομάδα μας είναι σε μια ανταγωνιστική κατηγορία που αγωνίζεται πάλι μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον κόσμο που μας τίμησε στη σημερινή εκδήλωση".