Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΑΕΚ Άργους - Πιερικός Αρχέλαος

Θανάσης Μολυβδάς:
«Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και είμαι βέβαιος ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου»
Το Σάββατο στο Άργος στις 5,30 μ.μ.
Συνεχίζονται τα δύσκολα παιχνίδια για τον Πιερικό Αρχέλαο. Αν όμως το έμψυχο υλικό της ομάδας πιστέψει στη νίκη, τότε ο αγώνας -όπως και όλοι- στο Άργος με την ΑΕΚ δεν θα έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.
Πρέπει ο Πιερικός Αρχέλαος να επιστρέψει, απαραίτητα, με νίκη από την Πελοπόννησο, γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν χωράει πλέον θεωρίες για την παραμονή του στην Α2. Με την πρόσφατη αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα με την ανάληψη καθηκόντων από το Θανάση Μολυβδά και την υπόσχεση των καλαθοσφαιριστών για μη επανάληψη των λαθών τους, ίσως τα επιθυμητά αποτελέσματα γίνουν πραγματικότητα.
Για τον αγώνα του Σαββάτου ο νέος προπονητής του... Πιερικού Αρχελάου Θανάσης Μολυβδάς, δήλωσε: «Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και τα περιθώρια για όλες τις ομάδες στενεύουν. Για εμάς, η εβδομάδα που διανύουμε δεν μας αφήνει χρόνο να κοιτάξουμε πίσω, λόγω της θέσης που βρισκόμαστε στο βαθμολογικό πίνακα. Μπροστά μας έχουμε την ΑΕΚ Άργους, μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στη μελέτη του αντιπάλου μας και την προετοιμασία της δικής μας ομάδας. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και είμαι βέβαιος ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου. Από την ομάδα δεν λείπει ούτε η προπόνηση, ούτε τα βάρη, ούτε η τακτική. Από τις 11 Αυγούστου που ξεκινήσαμε με τον κ. Γαλάνη και στη συνέχεια με τον κ. Σορώτο, δουλεύαμε καλά όλα τα παραπάνω. Αυτό που χρειάζεται, είναι να βελτιώσουμε τη διάρκεια και την προσήλωση στο πλάνο του παιχνιδιού και -ίσως το πιο σημαντικό- να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας».
● Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Καλδίρης, Μαλανδρής και Μπίκας.